Hogyan szexeljünk – Kísérőfilm: 27
Dráma

How to have sex
2023

Szereplők Samuel Bottomley, Mia McKenna-Bruce, Shaun Thomas, Lara Peake, Enva Lewis, Laura Ambler, Anna Antoniades, Daisy Jelley
Rendező Molly Manning Walker
Premier 2024. április 4.
Korhatár Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 59 perc
Kísérőfilm: 27 – magyar animációs rövidfilm, 11 perc, 2023 (18)
A Hogyan szexeljünk kísérőfilmjeként látható animációs rövidfilmben a 27 éves, önmagát kereső Alíz még mindig a szüleivel él. A gyerekszoba négy fala fojtogatóan hat rá, ezért szélsőséges életmóddal kompenzál. Születésnapján, egy átmulatott éjszaka után ittasan kerékpározik haza, amikor balesetet szenved.

Hogyan szexeljünk – feliratos görög-angol dráma, 98 perc, 2023 (16)
Molly Manning Walker rögtön első filmjével a 76. Cannes-i Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójának fődíját nyerte el, teljesen megérdemelten: a How to Have Sex az első perctől fogva olyan hatalmas energiával dübörög, akár egy felpörgött tinédzser.
Az alkotás autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét, míg a csillogó felszín alatt a Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottságának legmélyére ás. A három legjobb barátnő, Tara, Skye és Em a gimi utáni nyáron egy görög tengerparti városban, a fiatalokkal teli Maliában veti bele magát az éjszakai életbe. A trió életük legjobb és legintenzívebb nyarában reménykedik, de nem mérik fel a döntéseik súlyát.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.